na paso:D
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Marlon en Manon
29 September 2008 | Aruba, Oranjestad
(lees kinderen knuffelen en kletsen)
Het was heel leuk op stage veel kinderen leren kennen en allemaal hartstikke lief. We hadden vrijdag feest omdat er 3 leidsters weggingen. Dus veel hapjes kinderen druk en veel mensen over de vloer.'
We hadden doordeweeks niet veel gedaan, we waren allebei hartstikke moe,omdat we te veel overlast hadden gehad van alle studenten en de harde muziek die aan stond alle nachten lang. Na lang overleg hadden we besloten om te vragen voor een andere kammer waar we dan niet zo veel last zouden hebben van al die muziek. Maar helaas hadden ze geen andere kamer. Na een spoet vergadering van Manon en Marlon besloten we om iets anders te gaan zoeken.
En ja hoor binnen 1 uur tijd hadden we alles rond en gaan we verhuizen naar Blue Village, ook een appartementen complex voor studenten waar we hopen dat het wat rustiger wordt. En daar moest natuurlijk op gedronken worden dat we een nieuw appartement hadden. Een lekkere malibu cola ging er natuurlijk wel in.
Na deze 1e stage week en de spoed vergadering besloten we om te gaan stappen...
We kwamen het eerste bij Mambo Jambo uit, waar we weer zo overheerlijke coactail hadden besteld, maar we wilde graag eens naar een andere tent..
Onderweg naar de andere tent hoorde we nog steeds de muziek van Mambo Jambo en dat vond Manon zo'n leuk liedje dat ze maar besloot op straat te dansen waardoor we een fluitconcert van mannen kregen!!
Uiteindelijk aangekomen bij Senior Frogs waar we veel positieve verhalen over hadden gehoord. We stonden daar net binnen en het feest kon al beginnen.
Ze vroegen 6 vrouwen op het podium en uiteraard wilde wij dat wel doen.. (geen idee wat we gingen doen op dat podium)
We moesten ons eerst even voorstellen en waar je vandaan kwam.
Marlon stelde zich voor en zei dat ze uit Nederland kwam en heel Nederland ging juichen.
Toen kregen we te horen dat we handje gingen drukken dus er waren 2 teams. Marlon ging als eerste. en kreeg te horen dat ze eerst tequilla moest atte en daarna armpje drukken, maar Marlon had nog nooit te quilla op aaiii....
Maar ondanks ze het nog nooit gedronken had vond ze het erg lekker en had ze gewonnen met armpje
drukken,
Vervolgens ging Manon Huppa ook al gewonnen ( wat zijn Nederlandsers toch goed) en toen moest het Canandeese meisje die bij ons in het team zat die bakte er natuurlijk niks van.. En ja hoor We hadden toch gewonnen:D Wij kei hard juichen,, wij gingen van het podium af...
Huppa de jongens kwamen ons feliciteren haha en ook Bob Marley kwam feliciteren ( zie foto)
Manon en ik gingen de overwinnen vieren met een lekkere glas zoete witte wijn ( die natuurlijk niet zo lekker is als in Nederland)
Het was een geslaagde avond waar we veel lol hebben gehad.
We hadden een mooi sourvenier meegenomen een soort van drinkgoot
Deze functioneert nu als watermeter voor de druppende airco
Toen maar snel naar huis om te gaan slapen en vervolgens om 2 uur wakker worden en beginnen met een nieuwe dag
Good morning
Even bellen voor een nieuw waggie
Maar die waren dicht op zaterdag
hmm dan maar de bus die hadden we snel dit keer
zo'n 70 baantjes gezwommen van 70 meter ieder :D
Vanavond waren we uitgenodigd voor een bike en carshow bij codemsa
We hadden geen vervoer dus maar weer een taxi.
Het was gezellig daar onze stagebegeleidster nog tegen gekomen.
Toen belde Dolce &gabbana we hadden met ze afgesproken om naar een playboy party te gaan totaal weer aan de andere kant als codemse huppakee weer een taxi
Geen flauw idee wat we moesten verwachten werden we gedropt.
Het was leuk daar en een keer een goede airco.
Maar de playboy party was net zo iets als baja beach club
alle vrouwen in lingerie met bunny's op hun kont
marlon liep nog een rondje in de snoepwinkel en besloot wat lekkers mee te nemen
Om af te sluiten moet je nog het volgende weten over Taxi's
Vergelijkend warenonderzoek taxi&tip
Voor u zorgvuldig u geblindeerde taxi uitkiest op de mooiste velgen of hoogste uitrol auto moet u letten op het volgende.
1. Maak duidelijk u aankomstlocatie bekend.
2. kijk naar een trap om deze enorme chrysler uit te komen (vooral voor de dames)
3 Pas op met rok hier kan gigantsche wind onder slaan( -> fluitconcerten kunnen volgen)
4 Taxi's zijn net treinen iedere minuut rijd er 1 voorbij pak de goedkoopste hier kan veel verschil inzitten.
5 Ga uit van dollars die je moet betalen ( taxichauffeurs zijn gierig
6 en dan het mooiste van alles binnen 5 minuten ken je alle 15 radiozenders die vinger zit vast aan het radio knopje
Ayo m&m
29 September 2008 - 14:35
DHR. VERBATEN:
Playboy party???
Ik kom binnekort maar us overgevlogen dan!
De groeten uit het mooie hollandia! -
29 September 2008 - 18:13
M&M:
Geachte heer verbaten
Ik heb goed op uw dochter gepast het bleef alleen bij bikini's en veertjes helaas
groetjes uit het veel mooiere en warme aruba ;)
manon -
29 September 2008 - 20:10
Hans & Sacha:
14 jaar terug was het niet zo'n feest op Aruba.
Conjo, mi ta hamber na Aruba!(o.i.d.)
Ik moet toch maar eens terugkeren naar dit feesteiland. Er komt toch nog wel wat van leren? Ik had begrepen dat dat het uiteindelijke doel was van dit avontuur?
Doe ze de groeten in "la Terraza"(Onder het Sonesta Hotel) Bestaat waarschijnlijk wel niet meer
Groetjes en veel (leer)plezier van Sacha, Hans, Veerle en Femke! -
30 September 2008 - 09:00
P&M PSMN:
Hoi Marlon, je ziet er al lekker gebruind uit op de foto's en zo te zien en te horen heb je het goed naar je zin, er zijn nog wel wat witte streepjes te zien .......
70 baantjes zwemmen ??????
30 September 2008 - 14:43
DHR. VERBATEN:
Ik was ut maar or manon haha
robert! -
30 September 2008 - 14:49